VietBlueStone: van toen tot nu

Een familiebedrijf waarbij onze drijfveren erg duidelijk zijn: een directe aanpak met een duidelijke toekomstvisie. Deze waarden gaan reeds mee sinds de eerste ingevoerde container in 2001. Deze aanpak is dan ook duidelijk zichtbaar van het aankoopbeleid tot het verkoopproces. 

Duurzaam ondernemen

VietBlueStone wil als onderneming ook zijn steentje bijdragen aan duurzaamheid. Van het aankoop- tot verkoopproces van natuursteen nemen we heel wat maatregelen om een beter welzijn te creëren voor maatschappij, milieu, dier en natuur. In de dagelijkse werking wordt er dan ook op een vooruitstrevende manier gehandeld. Dit vertaalt zich zowel in intermodaal transport als energievriendelijke investeringen.

Onze vestigingen

Onze producten worden gestockeerd op onze verschillende magazijnen doorheen België en Frankrijk. Vanuit deze locaties worden onze producten vervoerd naar onze verdelers. Op zoek naar een verdeler in uw buurt? Vul het aanvraagformulier op onze contactpagina in en wij zullen contact met u opnemen.

TruStone

De Vlaamse en Nederlandse natuursteensector hebben samen met de overheid, ngo’s en vakbonden afspraken gemaakt voor een meer verantwoorde productie en inkoop van natuursteen. Het gezamenlijk initiatief wordt ‘Initiatief TruStone’ genoemd. Door ons engagement met dit convenant proberen we een inspanning te leveren om internationaal maatschappelijk verantwoord te ondernemen (IMVO) en een duurzaam ketenbeheer te hebben.